Sista dagen på juni månad. Jo men visst känns det helt galet att tiden går fort, men jag har 2 veckor, 1 dag & denna kväll kvar på min semester så jag är nöjd ändå! Idag gick vi upp runt åtta, åt frukost med mina föräldrar, tittade igenom alla 700 Mallorca bilder och gick sedan ut med min fasters man för att spela discgolf. Blev dock inte långvarigt då Rolle gjorde illa sig på fjärde korgen (stukade foten rejält) och min bror fick komma & hämta honom. Men det innebar istället att min bror spelade tillsammans med oss & vi alla höll på att kissa på oss då vi skrattade åt andras misslyckanden. Vi unnade oss en lunch innan vi fem fortsatte spela & slutade med att jag kom sist men ändå inte med stora marginal. Roligt, man blir bara bättre & bättre! Vi fick sedan låna mammas golf hemåt & har sedan dess bara njutit i soffan & ska se på Urugay-Portugal. Två farliga lag så kan bli en spännande fotbollsmatch! Resterande av kvällen blir nog fortsatt lugn.

7 reaktioner till “30 juni

  1. Vad trist att det blev en skada, skönt att det inte var värre än en stukning. Det läker nog rätt fort 🙂 Härlig dag annars..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s