Första riktiga inlägget såhär efter Mallorca resan. Kom hem inatt runt två halv tre & kom inte i sängs fören vid vid tre. Vi körde åter på en door to gate skönt nog & flygresan gick bra, landade runt 01:10. Då vi vaknade runt tio har vi mest tagit det lugnt tills att min bror hämtade upp oss och tillsammans åkte till Tyresö. Firat mamma med pappas släkt med grillning & god efterrätt & nu myser vi tillsammans med min faster och hennes man och blir nog bara att sova efter det här. Hoppas ni haft en underbar fredag!

3 reaktioner till “29 juni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s