I fredags, på midsommarafton, tog vi en rätt så skön slappardag. Men vi gjorde även rätt mycket. Vi beslutade att vi båda behövde sova ut så vi gick inte upp fören vid 10:30. Så vi bestämde oss för att fixa iordning oss & gå ned längst stranden för att finna en restaurang som bjöd på god lunch. Vi hittade ett ställe först, ”un momento” är tydligen 45 minuter för dem så vi gav upp & gick till ett ställe som heter Cappuchino. Alltså såå god mat! Vi beställde in två rätter för 150 kr/st. Blev först en ceasar sallad och sen en toast med gott tillbehör plus pommes. Mums! Sen handlade vi massa vatten och annat på en supermarket & gick till hotellet för att mellanlanda i denna värme. Men vi ville inte vara tråkiga så gick ned till stranden för att doppa oss. Båda stod i fem minuter med vatten upp till benen innan vi gav vika & gick upp haha. Båda två är vi badkrukor!! Men med air kondition och i två solstolar på balkongen lade vi oss och mös tills middagen & då åt vi på en riktigt bra restaurang. Där fick vi tre rätters för under 500 hundringen tillsammans vilket är galet schyssta priser tycker jag. Vi fick då en kycklingsoppa till förret, spare ribs som var hur jäkla goda som helst till varmrrätt & en lagom stor isglass med lite nötter och kolasås till efterrätt. Lyx! Klockan var inte så mycket så vi bestämde oss för att ta en promenad längst stranden & fotografera lite grann. Galet mysigt! Dock gick vi hem en kvart innan fyverkerierna slog ut i blom på stranden med mera. Trist men man var ju trött efter den här dagen & vi gav vika för sömnen.

Håller jämt på att glömma det allra bästa på dagen! Innan vi gick och åt middag så gick vi till en minigolf bana som hetet Fantasia. Alltså vilket sagoland med grottliknande formationer, levande fåglar och stora palmer runt oss så som vattenfall! Det blev även oavgjort vilket var galet kul!

18 reaktioner till “Nyfikna i Mallis

 1. så härligt ni ser ut att ha 😀

  sv; åh, tack tjejen! kul att du gillar den 🙂

  blir det nån mer semester för dig sen i sommar också eller? 🙂

  ja men det blir du förhoppningsvis. det är bara att kämpa på! 😀

  ah okej. men är bra att du har hittat ett schampoo som du älskar och som funkar bra för ditt hår 🙂

  Kram ❤

  Gilla

 2. Ser ut som ni har det bra i alla fall! Minigolf är så roligt…. var också på något sån där sagolik bana för ett tag sen. Det blir en helt annan känsla då.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s