Idag åker jag och N utomlands, så jag kommer inte kunna blogga som vanligt och inte svara på kommentarer som jag brukar göra. Jag kommer självklart att göra lite tidinställda inlägg & uppdatera då & då of course. Jag hoppas ni har en underbar fortsatt vecka!

14 reaktioner till “Semester

  1. Hoppas ni får en underbar semester.
    Måste bara säga att när jag kommer inte på din sida ser jag bara bilder och ingen text. Däremot blev muspekaren till en hand högst upp så jag chansade på att klicka och kom in på denna inlägget. Lite knepigt 🙂

    Gilla

    1. Hehe tack ska du ha! Det är ett lugnt område runt hotellet vilket är skönt men väldigt turistigt tyvärr. Men vi äter bara längs stranden så gör oss inte jätte mycket 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s