Igår var jag på Marieberg och shoppade järnet. Jag har shoppat inför resan och allt handlades in som jag hade planerat men även lite till. Här kommer en haul om vad som handlades in på Marieberg.

gul tröja1
En gul/vit randig snygg topp topp ifrån Cubus för 104 kr. Spontan köp men tycker den är så fin!! Eftersom att gult nu är årets färg fick jag ta mig tusan köpa ett nagellack i gul färg för 25 kr.svarta shortsblåa shortsdenim shortsblå tröja
Ifrån H&M fick jag med mig tre par shorts (osäker på de svarta och kanske lämnar tillbaka dem) och en fin blå volang tröja. Lite osäker på den med, då allt var spontanköp, men tycker ändå att den är fin! Shortsen kostade 149 kr/st och tröjan fick jag för 99 kr.

34862751_10212802403159679_6757891445505392640_nväskakeps
Inne på Stadium (där jag sen länge planerat att handla in ifrån) så fick jag med mig en keps för 199 kr, en Race Marin sportbag för 299 kr, ett par flipp flopp för 79 kr och sedan köpte jag även ett par sandaler för 249 kr. Gick på största summan (utöver det ifrån H&M) men glädjen är stor!apoteket
Sen så fick vi med oss lite ifrån Apoteket också. Jag hämtade ut recept, köpte solkräm i styrka 50 eftersom att det kommer vara stekande sol på stranden kan jag tänka mig, köpte myggroller, after bite som jag som är så allergisk ska ha på eventuella bett ifrån insekter och nässpray eftersom att jag har problem då vi flyger och det här hjälper mot locket i öronen osv osv.

7 reaktioner till “Haul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s