Sista kvällen i Örebro & allt mysigt är det. Sitter för tillfället i soffan på verandan tillsammans med mormor & hunden medan killen min tvättar deras bil. Så duktig! Idag har det allt varit en spännande dag. Imorse ringde jag till Niktia hårsalong i Marieberg och fick tid under eftermiddagen & så nöjd jag är! Tre timmar tog det i stolen, tjejen som klippte mig var en 21 årig student som är så duktig! Slingade kronhuvudet blont, blekte även och fick galet skön massage. Vid halv fem hämtade N upp mig och vidare for vi tillbaka till morföräldrarna mina för middag och sällskap. N tvättar för tillfället deras bil & snart blir det kaffe, svenska jordgubbar och kanske lite glass. Mums!

13 reaktioner till “19 juni – tisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s