18 juni – måndag

Hallå hallå. Första heldagen hos mormor och morfar idag och den här dagen har varit helt underbar! Startade dock väldans tidigt på en semester, men det kan även det vara skönt. Vid halv elva redan var vi i Mariebergs shoppingcentrum för att shoppa in allt inför resan och sedan umgås. Mormor fick en god kräft-& skaldjursbaugette till lunch som hon själv valde som födelsedagspresent och nöjd är hon! Vid två satt vi allihopa bänkade framför teven och såg på Sverige matchen och galet skönt att veta att vi vann! Jag körde även mormor och morfars bil för första gången till affären, vilket gick bra men lite väl glad på gasen i kurvorna vilket slutade med att mormor bromsade på sin sida haha!
Annars har vi bara tagit det lugnt på gården skönt nog och N har precis rakat sig på skallen och får mig mer att längta mig bort för att kunna slinga mitt hår. Hoppas att det går imorgon!!

10 reaktioner till “18 juni – måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s