Under min semester åker både jag och pojkvännen min till Mallorca och då är det lite saker som behövs köpas in! Dessa saker nedan är lite det jag checkat in men allt kan ändras. Men ska bli så galet mysigt att få shoppa in inför sommaren plus att kunna få åka utomlands till ett varmare ställe.

258816_103_RACE MARINE_W SEA CHINO SHORTS.jpg203625_111_WARP_G LANIA SLIP.jpg130447_002_NEW ERA_940.jpg91655_3.jpg

Åker ni iväg något under sommaren/semestern?

16 reaktioner till “Inköp inför resan

 1. Så härligt 🙂 Blir nog en resa för oss med … 😉
  Ska skriva om det på bloggen senare 😉

  Sv: Ja just det .. vattenmelonen 😉 det var min första med, minns namnet nu när du skrev det 😉
  Kom ihåg att jag tyckte att den var såå bra! 🙂

  Hoppas Du får en fin fredag<3

  Gilla

 2. Vad härligt med Mallorca! 😀

  sv: Ja så sant skrivet, det ska bli riktigt spännande att se. Så himla synd om Taylor så vill typ gå in i serien och vara hans vän! 😛

  Gilla

 3. NIce! Och det är skönt att inte ha heeela semestern planerad 😀
  Vart på Mallis ska ni?

  Jag kom nyss till Sverige efter att ha varit utomlands i tre månader, men jag åker iväg snart igen under 9 dagar. Sen kommer jag vara på landet mkt i sommar, dra iväg en weekend med ena syrran i Augusti och sedan får vi se vart jag tar vägen när sommaren är slut 🙂

  Gilla

 4. Men vad najs med en resa 😀 SV: haha nä okej 🙂 Men testa det, det var gott, och då är jag ändå lite skeptisk till banan som sagt 😉

  Gilla

 5. Så snyggt! Älskade flipp floppen 🙂

  Sv: ja jag är själv förvånad, dock vad jag sjukt trött både igår och idag. Har bara velat sova hela tiden, men det funkar inte riktigt för mig 🙂 nej egentligen är det inte det, man får jobba 30 timmar max enligt APL men då trafiken sölade drog det över en timme.

  Gilla

 6. Nu när det har varit så varmt här i Sverige behöver man ju nästan inte åka iväg någonstans, men självklart vore det härligt med ännu mer värme, så en resa tackar man ju inte nej till! För min del blir det dock två veckor i stugan på semestern, det blir min resa för i sommar 🙂

  SV: Tack! Ska försöka uppdatera designen lite tänkte jag, som en tioårspresent liksom 😛 haha

  Paneldebatten gick väldigt bra. Jag var som sagt nervös innan, men när man väl kommer igång sådär brukar det släppa och det gjorde det nu också. Jag fick mycket beröm efteråt och politikerna verkade också nöjda med dagen!

  Ja verkligen, det är typ det bästa! 🙂

  Då hoppas jag att du fick njuta ordentligt i värmen då när du var ledig hela helgen!

  Med mig är det fint, bara två veckor kvar innan semestern nu och det har lugnat ner sig väldigt mycket på jobbet just nu. Synd bara att värmen tycks ha försvunnit för nu, men förhoppningsvis kommer den tillbaka, för jag har det gärna så varmt som det var i maj hela sommaren 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s