Godkväll! Idag vaknade jag klockan nio tillsammans med min underbara sambo som också var ledig idag. Tittat på sista avsnittet på prison break & så jag grät. Ni anar inte! Men då jag väl, rödgråten, gått in i duschen och gjort mig iordning åkte vi till Tyresö. Ätit sen lunch & handlat ordentliga freesbees till freesbee golf och hämtades sedan upp utav min mamma. Fått åka sportbilen (röd M3:a BMW) som min bror lånat eftersom att han skjutsade vår kusin till balen & häftigt var det allt kan jag allt lova! Vi passade på att spela lite freesbee golf innan vi gick hem, åt en snabbis och åkte vidare till centrumet på inväntan att min kusin skulle komma med min bror i cabben och visas upp. Och så fin de båda var/är!! Det trista var att det var äckligt mycket folk som dessutom var respektlösa mot de som skulle gå på bal, de som körde bilarna & även mot ordningsvakterna och trafikvärdarna tyvärr. Gav armbåge tre gånger till en trögtänkt kvinna som vägrade lyssna. Irriterande! Men träffade även en gammal vän och nu sitter vi hemma där vi spelar Niclas födelsedagspresent spel – vem vet mest. Ja, jag har åkt ut men tur det så ett inlägg kunde komma upp haha! Hoppas ni haft en bra onsdag allesammans.

En reaktion till “13 juni – onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s