Godkväll! Idag har jag skönt nog varit ledig & klev inte upp ur sängen fören runt åtta. Tittat ikapp på prison break, börjat se på en ny serie som heter Shanara och bara tagit det lugnt innan jag åkte in till stan för att gå på en intervju. Samma intervju som i januari, om ni minns? Än vet jag inget, får se vad som händer & sker. Annars har jag bara tagit det lugnt, myst med N då han kom hem ifrån jobbet och nu myser jag framför sista avsnitten på prison break. Mys tisdag med andra ord!

9 reaktioner till “12 juni – tisdag

  1. Vad spännande! vad är det för intervju? 🙂

    Sv: Var så himla längesen jag läste dem, så minns nog inte vad favoriten hette 😉
    Men dem var bra 🙂

    Kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s