Godkväll! Igår blev det senare än jag tänkt mig med middag & Niclas. Niclas kom inte hem fören vid 23:00 & middagen åt jag vid 22:00. Men det gick bra trotts det!

Idag har jag skönt nog varit ledig, men jobbet har trist nog varit på mig hela dagen för att jag ska ta extra pass. Känts väldigt ångestladdat att behöva säga nej ständigt, men har man annat inplanerat så har man. Annars har jag inte gjort mycket mer än att se på Tintin, film och läst i min bok & handlat. Lagat tacos till middag & nu ser vi på bästaste prison break & kvällen kommer fortsätta lika lugnt skönt nog. Hoppas ni fått en bra fredag & hoppas ni får en underbar helg allesammans ❤

7 reaktioner till “8 juni – fredag

  1. Jag brukar inte heller gilla att tacka nej till jobb, men det har man ju faktiskt rätt till att göra ibland! Jag säger ja alldeles för ofta i allmänhet, haha, så jobbar på det. ^^

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s