Vilka två dagar det ändå har varit! Igår så vaknade både jag och killen tidigt för att åka till respektive jobb. För min del gick det bra och hade en underbar kvinna som gick tillsammans med mig som går introduktion hos oss just nu. Efter jobbet åkte jag hemåt, handlade in det som behövdes och ställde mig och fixade och donade för Niclas skull. Jag gjorde egen gjord potatisgratäng med fläskfilé i ugn till middag och tårtbottnen i mindre format med grädde och bär ovanpå tillsammans med hemma gjord daimglass. Allt var så smarrigt ska jag lova er! Han fick sin andra present idag vilket var ett till sällskapsspel som heter vem vet mest som han blev oerhört glad över! Ni som missat det så fick han förra fredagen sin första födelsedagspresent i förskott – spelet Risk som han också blev väldigt glad över! Till kvällen sen såg vi på vår kära serie – Prison Break – och jag masserade hans fötter och vi mådde väldans gott i varandras sällskap!
middag.jpgbakelsebakelser1.jpgbakelse1.jpg

Idag då så har jag arbetat sista arbetspasset på den här veckan skönt nog! Jag har ett oerhört skönt schema nu framöver till min semester om två veckor. Så skönt! Annars så har det gått bra på jobbet återigen. Varit oerhört lugnt och skönt arbetspass med trevliga kollegor. Efter jobbet åkte jag bara hemåt, har legat och gottat mig på soffan med ett glas rött vin och en godispåse. Killen min är på AW och kommer inte hem fören lite senare med middagen vilket kommer att bli antingen pizza eller thai. Spännande att få se vad han väljer! Tills dess tittar jag på Pompeii och ska ta hand om lite disk och bara gotta mig då jag idag tar helg!

34837442_10212724373688991_5259678927059681280_n.jpg34665453_10212724373728992_8927065417084567552_n.jpg

16 reaktioner till “6 juni och 7 juni

  1. Du gör helt rätt som myser till det med gottis! 🙂
    Låter som ni hade det riktigt mysigt tillsammans också<3

    Ha en fin kväll!

    Gilla

  2. Vad smarrigt det låter 😀 och muuums med godis 😉 SV: jo det hade gått bra och nu är han hemma igen 🙂 Jo tack det gick bra för mig med, dig med hoppas jag =) Vi tänkte det men vi vill kolla upp området lite först då det ligger utanför samhällen och är en bit till affär, skola osv =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s