5 juni – tisdag

Ja, då var det tisdag men det känns som en torsdag märkligt nog. Men idag har jag suttit som koordinator på jobbet vilket både har varit skönt efter ett kvällspass igår & roligt! Efter arbetet handlade jag lite och sen dess bara njutit i soffan hemma framför ett avsnitt prison break, flera avsnitt av vänner & tränat en halvtimme ungefär. Skönt! Nyss intagit maten och blir bara att ta det lugnt med min älskling framför prison break resten av kvällen.

6 reaktioner till “5 juni – tisdag

  1. Lät härligt det, och så skönt för de som är lediga imorgon 😀 Jag jobbar minsann.. SV: ja det hade jag verkligen:) Vi var och kikade på ett hus som vi verkligen fastnade för =) det låter bra, spelar ingen roll när semestern är bara man får spendera den ihop 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s