Ja, då var det tisdag men det känns som en torsdag märkligt nog. Men idag har jag suttit som koordinator på jobbet vilket både har varit skönt efter ett kvällspass igår & roligt! Efter arbetet handlade jag lite och sen dess bara njutit i soffan hemma framför ett avsnitt prison break, flera avsnitt av vänner & tränat en halvtimme ungefär. Skönt! Nyss intagit maten och blir bara att ta det lugnt med min älskling framför prison break resten av kvällen.

6 reaktioner till “5 juni – tisdag

  1. Lät härligt det, och så skönt för de som är lediga imorgon 😀 Jag jobbar minsann.. SV: ja det hade jag verkligen:) Vi var och kikade på ett hus som vi verkligen fastnade för =) det låter bra, spelar ingen roll när semestern är bara man får spendera den ihop 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s