Idag har jag haft en underbar men hektisk dag. Började 7:30 då brodern & hans dotter ringde på dörren. För att underhålla Jensan samtidigt som jag ville vila en stund till satte jag igång Frost filmen vilket hon själv valde & uppskattade! Då N drog till sitt jobb fixade jag & Jenny disken, spelade monopol junior, lagade pannkakor & målade i våra målarböcker innan vi var tvugna att åka till mitt jobb. Hela vägen till jobbet var hon duktig och precis som hela dagen lugn och lyssnar. Hennes pappa hämtade henne sen på mitt jobb och sen dess har jag bara arbetat och haft det trevligt på jobbet. Nu snart åker jag hemåt skönt nog och ska hem & mysa med min älskade pojkvän!

”Tack snälla faster för den goda broccolin. Godaste jag ätit” haha 😂

10 reaktioner till “4 juni – måndag

  1. Så härlig dag! och vad söt hon är ❤

    Sv: Jobbade också röda dagar förut när jag jobbade inom vården, men gjort det så mycket-så nu är det så skönt att va ledig då! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s