Godkväll! Då man har det trevligt i solens sken så blir det lite mindre blogginlägg än vanligt. Igår arbetade jag ett dagpass vilket var oerhört tufft efter ett kvällspass men det gick bra. Hade en bra sjuksköterska, student och en bra grupp. Efter jobbet åkte jag och N till mina föräldrar, ätit god middag & N fick en tidig födelsedagspresent som vi sen spelade på kvällen. Jättemysigt!

Idag vaknade vi upp i Tyresö & redan vid halv tio var vi nere vid Alby för att spela freesbee golf. Jösses så roligt det var men också sjukt tufft i denna värmen. Varit 26 grader i skuggan & i solen är det nog svårt att tala för. Men trevligt var det! Mormor, Jennifer & hennes barn Ludwig kom förbi och mös en stund innan vi i familjen åkte till min morbror som bjudit på kalas. Spelat fotboll & haft en riktigt trevlig helg. Blir nog en relativt lugnt resten av kvällen och bara ha det bäst en ledig dag!

8 reaktioner till “1:a & 2:a juni

  1. Ja, man har ju inte sån lust till att gå in och sätta sig vid datorn när det är sånt här väder ute! Man vill aldrig gå in, bara vara ute och njuta ❤ Härliga dagar ni har haft!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s