Nu är det äntligen juni!! Som jag längtat. Det händer en massa spännande och härliga saker denna sommarmånaden. Jag har längtat bra länge till månadens första dag och nu är den äntligen här – men missförstå mig inte då maj har varit en utav de bästa månaderna på länge!

Vad händer den här månaden?

 • 2 juni ska vi på kalas hos min morbror som fyllde år i onsdags. Vi ska även sova hos mina föräldrar och kanske spela freesbee golf under den här helgen.
 • Den 6 juni fyller min älskling år. Han vill ej ha något födelsedagskalas eller ens bli uppvaktad, men jag försöker ännu övertala honom. Annars blir det ett firande för oss två bara!
 • Den 9 juni ska vi på grillfest hem till min kära kollega och vän Camilla. Ska bli jättetrevligt, även fast att det är andra bjudna som är över 10 år äldre än mig plus att deras barn tyvärr är i isch min och killens ålder. Men det kan nog bli kul!
 • Min kusin Cassandra går på bal den 13 juni så får se om det blir att se på hennes entré.
 • Den 18 juni går vi på SEMESTER!! I hela fyra veckor så med andra ord under hela juni månaden. Ska bli så galet mysigt men än är inget riktigt planerat. Vi ska iallafall fira midsommarafton tillsammans med släkten den 22 juni och fira flertalet födelsedagar om de har kalas så som min mammas 48 års dag och min kusins 31 års dag och min svärmors 53 års dag.

Vad händer för er i juni?33992924_10212671663131260_1736117573084250112_n

10 reaktioner till “Juni

 1. Såå mycket roligheter du har framför dig i juni! Själv ser jag verkligen fram emot min student 😀

  Gilla

 2. Åh, vilka roliga grejer! ^^ Själv ska jag gå på lite studenter, och så börjar jag jobba midsommarhelgen, men annars har jag bara lite småsaker inplanerade, det får bli lite spontant! ^^

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s