34065915_10212666305877332_6343133308498477056_n

Hur har månaden varit? – Så underbar! Vädret har varit magisk och det har funnits många roliga saker jag uppskattat med månaden. Jag har umgåtts med en underbar kollega privat, jag har varit en helg hos mina föräldrar och njutit utav solen och deras sällskap, haft underbara promenader och mysiga stunder med min andra hälft och haft det lugnt och skönt på jobbet faktiskt för det mesta!

Köpt något? – Jag har köpt två nya klänningar, ett par nya solglasögon, fina blommor och växter och produkter som är bra mot solen och allergi.

Gett bort något eller fått något? – Jag gav bort en jättefin bricka som jag designat till min mamma på mors dag och ett presentkort på Åhlens till min fasters man.20180524_200007.jpg20180527_203723.jpg

Jag har själv fått en jättefin strandväska ifrån Grekland plus jättefina grekiska kryddor ifrån mina föräldrar.

Har något varit extra bra? – Jo, men det har ju varit galet underbart med det här fina vädret! Det är varmt och skönt både på morgon, eftermiddag och kväll. Så skönt! Sen har det varit en härlig helg i Tyresö tillsammans med min familj.

Läst någon bok? – Ja, jag läste ut Själarnas bibliotek ifrån Ransom Riggs och nu håller jag på att läsa Marian Keys bok som heter en oväntad semester!

Månadens serie? – Måste väl vara 13 reasons why! Vi såg dock ut den väldigt snabbt då alla tretton avsnitt låg ute redan från 18 maj.  Älskar verkligen serien och tycker verkligen att fler bör se serien för att få en inblick utav hur det kan se ut.

En favorit fotograferad bild utav dig under maj? – älskar den här glassbilden. Det var en underbar dag tillsammans med min underbara Camilla innan vi var tvungna att arbeta ett kvällspass.20180515_121954.jpg

Bästa outfiten? – måste nog vara den här snygga klänningen ifrån H&M. Lång, skön och jävligt snygg!20180526_180956-2.jpg

 

12 reaktioner till “Månadens inlägg – maj

  1. Ja visst har det varit en helt fantastisk månad 🙂 Håller helt med 🙂 SV: ja inlägget om du läste var ju för om du haft en dålig dag och behöver peppa upp dig inför nästa 😉 Klart man får sova ut men det var inte det inlägget handlade om =) .

    Gilla

  2. Kul inlägg och sååå härligt med detta väder, är såå glad att det hållit i sig så att jag har fått njuta av det med nu efter att jag landat i Sverige igen!

    Och supersnygg klänning, du passar verkligen riktigt bra i den!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s