Snart slutet på månaden & jag längtar så sjukt mycket inför juni! Mycket spännande händer då delvis min semester!! Men idag steg jag upp tidigt, jag arbetade och idag har det gått mycket bättre. Efter jobbet mötte jag upp min älskling vid Ica Bea för att invänta ambulansen som stod på torget så att man kunde ta TBE vaccin. Innan jag gick ifrån jobbet tog jag på lite emla kräm för att bedöva sticket & antingen hjälpte det så bra eller så tycker jag att det går bättre och bättre att ta vaccinet! Efteråt tog jag och N en härlig promenad i ca 30 graders värme och vidare hem till hans mamma. Vi åt tre rätters – rökta räkor till förrätt, fisk grillspett till varmrrätt & jordgubbar till efterrätt. Mums! Efter att ha spelat ett parti plump där jag vann så tog vi oss hemåt mot oss där vi nu ligger i soffan och undrar om min trogna Grundig tv håller på att ge upp totalt…

4 reaktioner till “29 maj – tisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s