God kväll! Idag steg jag upp ännu tidigare än vad jag brukar göra då jag är hemma hos mig och åkte till arbetet. Arbetspasset idag – ska inte ljuga för er – har varit piss idag! Det har varit tufft, verbalt och psykiskt misshandel och fan ja.. Det var rent tufft! Varit dämpad efter jobbet, men så fort jag hade tagit mig hemåt till min andra hälft så vart det genast bättre! Jag har myst lite med honom då jag vid 16:00 fick väcka honom och sedan har jag lagat köttbullesallad till kvällsmat. Så gott! Till kvällen nu blir det att se på teveprogam eller en film och dricka te och äta citron- & marängpajen som blev över från igår. Hoppas ni fått en underbar start på vecka 22!

33720295_10212654626265349_5437318667048058880_n.jpg

8 reaktioner till “28 maj – måndag

  1. Sv: vad härligt att du också har en sån relation till din mamma! Ja de är underbart att vara så nära, att hon inte bara är en mamma liksom😊 ja testa att göra egna ilägg på Intersport! De tycker jag😊. Men åh din stackare, vilken tuff dag! Styrkekramar till dig! Skönt att du blev på lite bättre humör när du kom hem till din bättre hälft! Hoppas din tisdag blir toppen istället då! Ha de bäst ❤

    Gillad av 1 person

  2. Usch då va tråkigt ! Tur du har nån hemma som kan få dig på bättre humör! ❤ sv: Ja men den serien är verkligen så viktig men hemsk och käns som jag kan känna igen mig en hel del också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s