God morgon alla fina! Hur har ni haft det i helgen? Själv har jag haft en underbar helg jag kommer skriva om i kväll.

Men nu vill jag inget mer än hylla min kära mor på hennes dag. Så stort grattis och tack för ALLT! Att du alltid finns nära till hands, kommer med råd, låter mig lätta hjärtat, för att vi alltid har roligt ihop och för att du är en sån bra mamma. Tack verkligen för ALLT! Älskar dig ❤

2 reaktioner till “Mors dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s