Hallå hallå! Har er helg varit bra? Min helg har varit underbar tillsammans med familjen. I lördags vaknade jag upo hemma hos mina föräldrar, solat större av delen utav förmiddagen i trädgården & vid 14:00 åkte vi hem till mig för att hämta lite saker innan vi åkte vidare för att handla. Bakat för mors dag, fortsatt solat & umgåtts med föräldrarna & vid 18:30 kom min faster med familj över på grillning. De gick inte fören halv ett på natten men oj så trevligt vi hade det!

Idag så har dagen sätt ut ganska så likadan. Jag har solat i trädgården & runt 13:00 åkte jag och mamma till Länna. Handlat på Rusta & även fått med mig fyra fina blommor ifrån Plantagen. Vid 15:00 var jag hemma, mös och umgicks lite med sambon innan han åkte vidare till jobbet & jag bjöd över familjen på mors dag firande. Blev lax & potatismos i muffinsform med romsås till middag och citron- & marängpaj till efterrätt. Så gott!! Följde åter med mina föräldrar hem till dem igen & nu myser jag i soffan och inväntar att se på Robinsson och sen blir det en tidigare kväll för min del. Hoppas ni fått en underbar dag idag!

Min mamma fick en bricka utav mig och min bror med oss på och hon blev riktigt riktigt glad!

3 reaktioner till “26:e & 27:e maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s