Idag är det fredag!! Det firades med en kämpig natt haha. Nej, somnade runt 23:00, vaknade 01:00 för att N somnat i soffan istället för hos mig, vaknade igen vid 03:00 då jag kände på mig att något inte stämde. Visades att N glömt stoppa in 2 kg köttfärssås han kämpat med under torsdagens kväll & fick stoppa in den. Sen vaknade jag åter vid 4:00 för att N kom och lade sig & vid 06:00 steg jag upp.

Ja, men trotts det har jag känt mig pigg. Jag har skönt nog haft en bra dag på jobbet och även en student som jag låtit ta egna intiativ. Efter jobbet åkte jag till mina föräldrar, men glömde nycklarna, så umgicks lite med min faster & kusiner innan mamma hämtade mig och vidare for vi till centrum för att handla inför kvällen. Ätit god mat, druckit rosé och pratat en massa. Nu blir det en fortsatt mysig kväll framför gladiatorerna/lets dance och invänta att pappa & brodern min ska komma hem. Hoppas ni fått en bra dag idag!

4 reaktioner till “25 maj – fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s