Veckorna ändras hela tiden – till något roligare ständigt! Mycket av vecka 20’s planering jag visade förra måndagen stämde men mycket ändrades också. Hoppas på en sådan vecka den här veckan också och här kommer det jag hittills vet om!

Måndag – då är jag skönt nog ledig efter arbetshelgen. Skulle arbetat kväll men tog bort passet. Blir promenad med pojkvännen och annat mysigt.

Tisdag – då är vi också lediga, enligt schemat. Planer på att åka in till stan för att ta vaccin, men inget helt planerat ännu. Träna ska jag allt göra!

Onsdag – då är jag också ledig, om jag inte får ett dagpass. Mamma kommer på middag hos mig och min älskling, annars är inget planerat utöver att städa om jag inte ska jobba.

Torsdag – då arbetar jag kväll och pappsen hämtar upp mig skönt nog efteråt. Dessförinnan ska jag bara vila och eventuellt fixa lite i hemmet som vanligt och träna lite.

Fredag – då arbetar jag ett dagpass och funderingar på att ta och åka hem till mina föräldrar och sova där en natt då N ändå ska arbeta natt. Lite funderingar på att träffa en kompis till mig, men det återstår att se.

Lördag – ledig, inget inplanerat men förmodligen kommer jag att umgås med föräldrarna eller fixa inför söndagen. Jag ska även träna.

Söndag – ledig, skönt nog tog en kollega mitt pass så att jag kunde fira min kära mor. Det blir att bjuda familjen på god middag med efterrätt och sedan får min kära mor självklart en present utav mig och min bror. Mysigt!32332043_10212552872521569_4570885839160082432_n

5 reaktioner till “Min vecka 21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s