Godkväll! Idag har jag stigit upp tidigt, arbetat ett dagpass som har varit lugnt och skönt. Arbetade tillsammans med härliga kolleger bland annat Cami där vi även åt lunch på balkongen samt tog oss en sväng om från labb för att köpa oss en god glass. Mums! Efter arbetet åkte jag direkt hem, suttit ute på balkongen en liten stund och njutit i det varma vädret men annars har jag för det mesta bara tagit det lugnt inomhus. Fixat disken och vikt tvätten. Då pojkvännen kom hem har vi tittat på 13 reasons why mysigt nog och en fortsatt lugn lördagskväll.32939040_10212594526162884_8142375420386344960_n.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s