Godkväll allesammans! Igår var skönt nog både jag och Niclas lediga ifrån våra jobb och det enda vi gjorde i princip var att lata oss. Vid 10:00 gick vi iväg för att tvätta framtill 13:00 men annars låg vi för det mesta i soffan och tittade på film. Hann med tre bra filmer via Netflix och mös till det ordentligt och gjorde absolut det nödvändigaste i hemmet, men inte mer än så.

Idag däremot var jag också ledig och Niclas hörde i onsdags efter om han kunde ta ut lite komptider – vilket gick jättebra! Skönt att ytterligare ha en dag tillsammans lediga och det startade vi med god frukost och började se på 13 reasons why. Vi har även tagit oss iväg på en timmes promenad runt området, handlat och sedan myst en liten stund på balkongen innan vi gav upp för dagen och latat oss ännu mer i soffan skönt nog framför serien. Ikväll blir det att äta rökta räkor med chili- & vitlöks aioli och baugette med vin. Så gott!32969680_10212587117897682_8182402561374945280_n.jpg32977885_10212587117497672_1847619850415898624_n.jpg

14 reaktioner till “17:e och 18:e maj

 1. Ååååå så himla gott!! Ge mig!! Skönt att vara lite lediga med!
  Svar: Men eller hur, inte så ofta som jag ser det faktiskt. Böckerna är faktiskt helt fantastiska! Så nöjd!
  Imorgon så börjar vi på en ny bok ur Power serien. Spännande! Kul det ser jag fram emot!

  Gilla

 2. jag ska kolla på 13 reasons why nån gång. har hört mycket bra om den serien 🙂

  sv; ja jag älskar att få goodiebags och att betala 100kr endast för att få en liten sminkutbildning i en enkelbas make up, att få en ny highlighter och en goodiebag dessutom kunde jag ju inte missa. haha! ;P

  det finns massa goda parfymer 😀 dock använder jag inte parfym lika ofta nu när jag inte får ha det på jobbet. är väl lika på ditt jobb att ni inte heller får ha parfym på er va? 😦 jag förstår varför vi inte får det samtidigt som det är trist att inte få lukta lite gott. 😛 min favoritparfym är helt klart ysl – black opium ❤

  jag ska googla och kollar om jag hittar nån hemsida som säljer lakritspulver 😉

  haha ja jag tvättar sällan men har så mycket av allt så behöver inte tvätta så ofta xD men hade jag haft en egen tvättmaskin så hade jag tvättat oftare 😛

  vad kul och bra att du upplever att du tycker att ditt hår har blivit bättre av att inte tvätta det lika ofta 😀

  sorry för otroligt sent svar men har inte haft tid att sitta vid bloggen senaste veckan. 😦

  kram ❤

  Gilla

  1. Jo tack, det var det – båda dagarna. Ja, det tycker jag absolut att du ska ta och göra. Den är väldigt bra men är man känslig ska man vara beredd på att det är väldigt känsliga scener 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s