sun.jpgsunsummer.jpg

Jag måste bara ta och HYLLA den här underbara sommarvärmen! Alltså hur galet varmt har det inte varit nu i snart två hela veckor?! Det är ju helt galet hur underbart det är. Vi alla har ju väntat på den här underbara värmen ifrån sommaren i över ett halvår nu och redan i april dök den fram och under typ hela maj månad har det varit grymt fint väder VARJE dag! Verkligen något att hylla enligt mig.

9 reaktioner till “Hyllar värmen

  1. Nja, jag hyllar inte direkt den stekheta värmen som har varit den senaste tiden. Tycker inte att det är den minsta skönt att komma ut och man knappt kan andas för det är så varmt… 20-22 grader är alldeles lagom tycker jag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s