Hallå! Ytterligare en bra dag har det varit idag. Började med tidig dag efter ett kvällspass vilket gjorde mig jätte trött. Varit rätt trött hela dagen, men annars har det varit en bra dag. Efter jobbet tog jag mig hemåt i 28 grader & hann enbart träna en kvart innan N bad mig göra mig iordning för att vi skulle på Hammarbymatch. Och så glad över att vi gick på matchen mot Malmö FF för det var en spännande match som slutade 3-2 till oss. Galet härligt & vi fortsätter att ligga på topp!

2 reaktioner till “16 maj – onsdag

  1. ja nu är det verkligen sommarvärme! 🙂 spännande med match, jag har alltid tyckt att det ser så mysigt ut i en sån arena!! 😀 ha en fin dag! ❤ KRAM

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s