Inlägget innehåller reklam via annonslänkar för Bubbleroom

Såhär såg MIN  studentklänning ut då jag 2015 tog studenten. Det var ta mig tusan inte igår, men oj så underbart att veta att då jag tog studenten så var det slut på skola för alltid om jag så vill. Underbart! Jag var riktigt nöjd över den här studentklänningen och glad blev jag allt då jag såg att den åter fanns att köpa ifrån Bubbleroom så att andra kan få känna sig lika fin som jag gjorde i den!

Här nedan kommer lite fler tips på studentklänningar – för girls nu vet vi ju verkligen att det börjar närma sig och är kanske lite för försent att leta studentklänningar, men nothing is never to late!

Ni hittar dem HÄR/HÄR/HÄR.

2 reaktioner till “Studentklänningar

  1. Sjukt snygga klänningar!!
    Svar: Ja, blir fler tåg då kanske du vill vara med 😉 Eller hur mera kärlek åt folket! Ja, var på Öland när jag var liten, härliga minnen kanske dags att åka dit igen framöver!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s