Hallå hallå! En underbar dag idag faktiskt. Började med ett dagpass på jobbet som har gått bra. Efter jobbet hämtade min bror upp mig & vidare for vi till Tyresö där jag lapade sol, umgicks med brodern min och mamsen. Då alla var samlad så gick vi fem ned till min faster som bjöd på kalas då hennes man fyllde år. Riktigt god middag & riktigt god efterrätt. Brodern min skjutsade hem oss nyss där vi fixade med en del till mors dag & nu latar vi oss på soffan, sambon och jag. Skönt! Hoppas ni haft en bra start på vecka 20.

3 reaktioner till “14 maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s