Inlägget innehåller reklam via annonslänkar för Bokus

32293858_10212541981849309_6557758377672310784_n

Ytterligare ett boktips ifrån mig kommer här. Den här gången handlar boken om besynnerliga barn. Många har säkert hört talas om dessa böcker skrivna utav Ransom Riggs. Det är tre böcker och alltså är detta den tredje och sista boken (vad jag har förstått). Sån underbar bok och jag tycker verkligen att den är värd att läsas!

Första boken får vi lära känna de besynnerliga barnen och huvudpersonen får reda på saker han enbart trodde var sagor. I andra boken försöker de besynnerliga barnen plus huvudpersonen att leta reda på deras kidnappade ymbryn (deras ledare). I sista och tredje boken får vi läsa oss till hur dem återfinns och huvudpersonen får lära sig mer om sitt besynnerliga liv.

Ni finner alla dessa tre böcker HÄR.

Första boken: Miss peregrins hem för besynnerliga barn.

Andra boken: Spökstaden.

Tredje boken: Själarnas bibliotek.

11 reaktioner till “Triologi av Ransom Riggs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s