Godkväll! Igår så jobbade jag ett kvällspass på arbetet och dessförinnan tränade jag magen vilket har resulterat i hemsk träningsvärk idag och tagit det lugnt. Väl på arbetspasset arbetade jag på golvet som undersköterska och allt gick bra och det var ett skönt och trevligt pass. Killen kom och hämtade mig efter jobbet och vidare for vi hemåt för att sova då båda skulle upp tidigt idag.

Idag så steg vi förstås upp tidigt precis som jag skrev och jag arbetade ett dagpass på arbetet, med samma grupp. Vilket har gått hur bra som helst och otroligt trevliga och bra kollegor som gjorde allting bättre! Efter jobbet åkte jag bara hemåt efter att ha handlat och valt att mysa i soffan framför teveserier istället för att åter sätta mig och sola då jag redan är solbränd i ansiktet haha. Men då killen kom hem så har vi ätit tacos, tittat på Captain America – first avanger eller vad den hette och ätit chokladbollar. Så gott!
Nu blir det nog sova innan en ny och eventuellt en ledig dag framför mig!

32321834_10212539173659106_6910978442305470464_n.jpg31641923_10212539173539103_4031919562940219392_n.jpg

5 reaktioner till “10 och 11:e maj

 1. Låter härligt med helg nu och hoppas du får en ledig dag! 🙂 sv: Jamen gör det och se om ni vill köpa en sån av mig 😀 Det finns just nu fem kvar, så inte jättemånga, men beställer du i webshopen så har du säkrat en och så skickar jag den så fort jag kommer hem från semestern om en vecka igen. 🙂 Kram!

  Gilla

 2. Ooooh, chokladbollar har jag inte ätit på länge. Blev grymt suktad nu 🙂
  Ser att du jobbar på SÖS där har jag också jobbat för en massa år sedan som läkarsekr. Nu jobbar jag på USÖ då vi flyttade till Örebro för 14 år sedan. Och idag kallas vi för MVA. Lite onödigt vetande så där haha. Trevlig helg!
  /Lisa
  http://www.majamyra.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s