Ytterligare en härlig, varm & solig dag på runt 20-23 grader varmt. Det är ju bara för underbart! Idag var sista dagen som koordinator på länge vilket jag sörjer lite, men förhoppningsvis får jag sitta fler gånger till nästa schemaperiod. Annars har det gått bra idag & efter jobbet hämtade jag ut från postombudet, bytte om väl hemma & satte mig en 45 minuter på balkongen, läste bok och njöt i varma solen! Mamma kom förbi & lämnade bilen snällt nog då de åkte iväg till mina morföräldrar idag och efter det har jag bara njutit med N då han väl kom hem. Får se hur kvällen artar sig men blir nog bara en lugn kväll framför teven med ett gott te!

13 reaktioner till “9 maj

  1. Underbart väder 😀 hoppas du får vara det igen 🙂 SV: det låter skönt det ändå trots jobb 🙂 Ja Öland är fantastiskt, längesen jag var där nu 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s