Godkväll! Det börjar närma sig sen kväll men för mig så känns det som om klockan bara är fem och inte snart halv åtta! Men så skönt med sommartid, verkligen. Imorse likaså igår morse gick jag till jobbet idag i solsken vilket är underbart. På arbetet gick det sådär, var koordinator och hade så sjukt mycket idag att lunchen blev försenad med nästan två timmar! Men men, sådana dagar har man ibland vilket man bara kan kämpa sig igenom. Annars slutade jag 15:00 och gick ut i 23 grader och det var så himla underbart! Skyndade att handla och bytte sedan om och satte mig på balkongen, åt en piggelin och läste bok. Galet mysigt och nu är man lite röd efter dagens mysighet på balkongen hah. Annars har jag hunnit med att träna och sedan bara njutit hemma och hjälpt Niclas att laga lite mat. Idag blir det rösti med slouvaki kryddad nötfärs. Mums! Grekisk mat två dagar i rad – lyx!

32080326_10212517701042304_1047462718707073024_n.jpg

En reaktion till “8 maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s