Idag har det varit en otroligt varm och härlig dag! Började redan runt 06:00 då jag åkte in till arbetet och har fortsätt under hela dagen med strålande sol och upp till 23 grader. Så skönt! Dock satt jag inomhus det mesta utav dagen – men tacksam över att få sluta tre! Idag har jag suttit som koordinator, andra passet helt själv och det har gått bra. Dock jobbigt stundtals men det har ändå varit intressant och roligt! Efter arbetet hämtade Niclas mig och vidare for vi till Tyresö för att lämna golfen hos mina föräldrar, satt ute och solade och umgicks med mor min och sedan for vi hemåt. Vi har gjort gyros ifrån en krydda vi fått utav mina föräldrar ifrån Grekland och det var riktigt smaskigt med pommes och tzatziki. Gott! Nu blir det att se klart på fredagens let’s dance och njuta utav en fri kväll!

32073045_10212512813200111_2181406128632496128_n.jpg

3 reaktioner till “7 maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s