God kväll! Åter hemma i Stockholm nu. Det är både skönt men också sorgligt då det betyder att vår minisemester nu är över. Men vi har haft det bra! Imorse då jag vaknade var jag vaken själv i nästan 2 timmar innan alla gemensamt vaknade och vi åt frukost ute på altan i varma solskenet. Så skönt! Vid 11:45 satt vi i bilen på väg hemåt då vi stannade en gång på Öland, Mönsterås, Oskarshamn, Västervik (där vi stannade för att äta lunch plus gå runt i stan vid vattnet) och på ett Rasta ställe innan vi var framme i vår hemstad vid 18:50. Köpte med oss donken hem & bara tagit det lugnt i vår älskade soffa. Galet mys! Nu blir det att se på teve & bara ta det lugnt.

6 reaktioner till “6 maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s