Det senaste inköpet ifrån H&M och sista köpet på oerhört länge. Nu lagt ned oerhört mycket pengar på just kläder, men skönt med nya kläder till sommaren plus allmänt då det är trist då man jämt har samma kläder – har till och med kläder från då jag gick i grundskolan!!

Men jag köpte då en dimblå off shoulder tröja som visar rätt mycket mage, men jag gillar den eftersom att jag kommer att ha höga kjolar/jeans till den tröjan. Eller så gör det inte om man visar en liten liten bit utav magen, har inget att skämmas för.

Sedan köpte jag en otroligt tjusig och festlig men även snygg till vardags – en underbar svart tröja. Älskar den och den satt verkligen otroligt bra skönt nog. Oerhört nöjd!

Jag köpte även en kjol som haha var oerhört lång på mig insåg jag då jag tog på mig den. En vit omlott kjol med blommor på. Jättefin tycker jag! Men jag undrar om jag inte måste sy upp den lite haha. Jag ska höra med mamma då hon åter är i Sverige!

Sedan, som då inte kom med på en bild, så har jag köpt en svart kjol som jag kommer att använda till snygga linnen och liknande. Så nöjd!

6 reaktioner till “H&M kläder

  1. Så kul med nya kläder inför våren och sommaren 😀 SV: ja det var så fint och härligt 🙂 tack de gjorde det! Så härligt med Öland, var längesen jag var där Så fint 🙂 Tack detsamma!!

    Gilla

Lämna en kommentar