Inlägget innehåller reklam via annonslänkar för Nordicfeel

Alla har vi en parfym som kännetecknar oss. Den HÄR parfymen är min och jag älskar den och har älskat den doften i många år. För tillfället har jag andra parfymer, men så fort den jag har nu tar slut kommer jag med all säkerhet att köpa Christina Aguileras parfym igen.

Har ni någon parfym som kännetecknar just er eller har ni ännu inte funnit den? Gå då in HÄR för att leta reda på bra parfymer hos Nordicfeel. Det är billigare än hos vanliga butiker, leveransen är snabb och är en pålitlig nätbutik.

11 reaktioner till “Christina Aguilera

 1. Nordicfeel är grymt bra! Min favorit är Paco Rabanne Olympéa, luktar sååå gott!
  Svar: Ja, kommer nog följa med oavsett ifall jag blir en av dom lyckliga som får möjligheten att hänga på.
  Ja, sätt igång bara o göra ett ju 😉 Heja dej!

  Gilla

 2. hennes parfymer använde jag mycket för några år sen. dom luktar ju så gott 🙂

  sv; åh tack för att du tycker att skalet passar mig! 😀

  åh men det låter ju asgott. tack för tipset! 😀 får se om jag hittar på lakritskrydda nån stans. vet du vart man kan köpa det nån stans? 🙂

  det är såå satans tråkigt att tvätta tycker jag. speciellt när man inte har en egen tvättmaskin utan måste tvätta i en tvättstuga. jag vill kunna tvätta när jag vill och inte så mycket på en gång. nu tvättar jag typ en gång varje eller varannan månad eller så. hahah xD

  hoppas att du hittar nåt annat torrschampo som passar ditt hår bättre 🙂 du får testa dig fram helt enkelt. är så jag har gjort 🙂

  hahah ja jag får kanske göra som din brorsdotter. xD vad kul att ni har tänkt att gå på nån match framöver. brukar ni göra det när ni får möjlighet? 🙂

  kram ❤

  Gilla

 3. Sv: tack så jättemycket! Utmaningar är alltid roliga tycker jag!☺️ Älskar dom parfymerna, dom luktar verkligen jättegott! Mina favoriter är escadas faktiskt, köper alltid den nya av dom! 😍 ha en fin fin helg 💗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s