Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus

Har ni någonsin hört talas om en bok som heter Himlen börjar här? Det är en underbar bok som jag tycker att alla bör läsa! För flera år sedan gav min näst äldsta kusin mig den här boken – då jag tog emot boken visste jag inte att jag skulle bli såhär förälskad! Boken handlar om en tjej som heter Lennie som är 17 år gammal. Hon mister sin kära syster (19 år) i en hjärtinfarkt. Tillsammans med Baileys pojkvän, hennes mormor och morbror försöker hon ta sig igenom en vardag utav sorg. Hon lämnar efter sig lappar där hon skriver ut om sin sorg och en vacker dag kanske allt samlas in då hon möter den fantastiska Joe.

Ett underbart citat ur boken: ”En gång för länge sen när jag låg på gräsmattan i trädgården frågade Big vad jag höll på med. Jag sa att jag låg och tittade upp i himlen. Han sa: ‘Det där har du fått om bakfoten, Lennie, himlen finns överallt, den börjar vid dina fötter.’
När jag kysser Joe tror jag på det, för första gången i mitt liv.”

Ni finner boken HÄR!!

11 reaktioner till “Himlen börjar här

  1. Låter samtidigt som en riktig feelgood bok ändå på nått sätt! Tack för tipset!
    Svar: Ja, det blir så mycket proffsigare med ett mediakit, har skickat iväg mitt för första gången nu. Så får vi se!
    Gör ett du med vettja! Hihi ja dom kanske dras till blommiga blusar, vad vet jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s