31433340_10212452682816889_5654222499840262144_n.jpg

Hur har månaden varit? – väldigt bra! Vi har hunnit med en massa under april och då ska vi inte glömma att vi hade den varmaste dagen för inte så länge sedan redan i april! Vi har hunnit gå många härliga promenader, gått på lakritsmässan, Jensan har sovit över hos oss, spenderat mycket tid med mamma & pappa och mycket shopping.

Köpt något? – haha ja, jag har nästan blivit ruinerad den här månaden! Hittills har jag köpt en klänning, sju toppar och fyra kjolar. Är på G att köpa tre stycken till. Men vill så väldigt gärna fixa min garderob då jag haft samma nu hur länge som helst.

Gett bort något eller fått något? – jag gav bort tulpaner till min kära mor eftersom att hon hade slutat på jobbet vilket kändes lite extra känsligt. Annars har jag inte gett bort något den här månaden eller fått något.

Har något varit extra bra? – ja, Jenny sov ju över under helgen vilket var hur mysigt som helst! Jag gillade även att sitta som koordinator i tre dagar och sedan värmen!!

Läst någon bok? – ja, själarnas bibliotek utav Ransom Riggs. Sedan har jag även påbörjat att läsa en bok som heter fri från oro, ångest och fobier utav Maria Farm Larsson och Håkan Wisung.

Månadens serie? – hm.. Torpederna. Så sjukt bra serie måste jag få säga och både jag och Niclas sitter i soffan och skriker eller försöker springa tillsammans med karaktärerna om något inte riktigt går rätt till haha.

En favorit fotograferad bild utav dig under april? – gillar den här starkt faktiskt!

20180428_133140

Bästa outfiten? – den här outfiten jag hade på mig under lördagen faktiskt!

11 reaktioner till “Månadens inlägg – april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s