Hallå hallå. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering nu hela den här veckan! Har jag inte varit trött om kvällarna efter arbetspassen, så har det varit för att jag har roat mig. Men nu är jag skönt nog ledig i hela fyra dagar så att nu blir det mer bloggande!!

Igår så startade jag morgonen med ett dagpass 7-15:00 tillsammans med underbara Cami vid min sida. Hade jag inte haft henne, hade hela dagen varit ren kaos! Skönt då man har en bra vän på arbetet. Efter arbetet stod mamma utanför sjukhuset och vidare gjorde vi sällskap med en bra promenad till stan och där shoppade vi loss! Jag kom hem med fem olika toppar och mamma kom hem med en otroligt snygg blus/topp! Vi tog oss även en varsin latte ifrån Waynes coffee innan jag och mamma hoppade in i brorsans bil. Vidare for vi till Jennys fotbolls träning, stod och tittade en stund innan vi tog med oss scrollan hemåt. Eller jag fick skjuts hem och pussa på henne en miljontals gånger! Väl hemma så mös jag med min underbara kille och somnade snabbt. Helt slut efter dagen med hagel på oss också haha!!

Idag så började jag morgonen med att FÖRSOVA mig!! Klockan 06:13 tittade jag på klockan och minns att jag tänkte: ”men går inte min tunnelbana nu?” haha och for sedan upp ur sängen. Snabbt som jag är och tacksam över att jobbet ligger relativt nära så var jag på avdelningen 7:05. Skönt!! Dagen idag har varit sådär – tuff som in i helvete men jag tog mig igenom. Gick ifrån avdelningen 14:30 skönt nog, passat på att handla in tacos som vi ska äta idag, köpt vin och öl plus hämtat ut två kjolar från postombudet. Jag är jättenöjd med ena, men den andra är jag osäker på än så länge. Det återstår att se vad som händer under kvällen, men kommer nog bara att bli att se på lets dance och mysa framför teven och nog en rätt tidig kväll för att N jobbar imorgon.31073320_10212401240050852_5555627857658511360_n

13 reaktioner till “26 och 27 april

 1. Hej på dig!
  Nu är snart sommaren här, vill du kunna ta med dig all din favoritmusik med bra ljudkvalitet på alla sommarens äventyr? Då tipsar jag dig om att kolla in min tävling i samarbete med Dealonnet där du kan vinna en CleanDesign Bluetooth Speaker! Klicka på länken nedan om du vill vara med och delta 🙂 Vill även passa på att önska dig en superhärlig helg ❤
  https://martinaolsson.myshowroom.se/75350/tavling-vinn-en-cleandesign-bluetooth-speaker/

  Gilla

 2. Så FIN du är! 🙂 och vad kul med shopping 😉
  Jag är himla shoppingsugen men inte kommit till skott än, men snart kanske haha 😉

  Ha en toppen fin lördag<3

  Kramar!

  Gilla

 3. så härligt med fina kollegor. 😀 Jag ska träffa en gammal kollega idag efter jobbet. 😉 Så fina köp, kul med shopping. Här är det också dålig uppdatering pga jobb dagarna i ända. Hoppas att allt är bra annars med dig? Kram

  Gilla

 4. Sv: Ja utmaningar är alltid kul! Vad mysigt att ha nattbesök! ☺️ Jag förstår att de känns i kroppen när du varit på golvet några dagar då om du mest sitter vid datorn annars ☺️ Ja dopet vart lyckat, min sambos brors barn , Love döptes idag! Han vart lite ledsen men de vart lyckat!☺️ Vad kul med nytt till garderoben! Låter som två bra dagar! Förutom att du försov dig, hatar när man gör de, hela dagen blir förstörd då typ! Men skönt att du har nära till jobbet! Fin bild på dig☺️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s