Sätt att många gör den här listan och att den är uppskattad, så tänkte att mina läsare kanske också uppskattar sådana här listor.

Måndag – igår så arbetade jag 7-15:00 och efter arbetet så åkte jag direkt hem till min kära pojkvän som var ledig. Tog det bara lugnt resten utav dagen.

Tisdag – idag är både jag och sambon lediga så att vi tänkte köra på en liten promenad, hämta ut från posten för min del och sedan bara ta det lugnt med sällskapsspel. Jag har även tränat under morgonen.

Onsdag – ska jag arbeta 7-14:00 (troligtvis på en annan avdelning till och med) och vid 14-17:00 har vi planeringsdag. Efteråt är tanken att vi ska ta och äta ute tillsammans och lära känna varandra lite bättre.

Torsdag – arbetar åter 7-15:00 och planen är att träffa mamma efter jobbet i stan och eventuellt köpa hem några snygga toppar inför sommaren. Tänkte efter det träna.

Fredag – arbeta 7-15:00 och sedan bara ta det lugnt hemma. Killen arbetar till sent så kommer nog bli en mysig hemmadag efter jobbet och kanske göra go middag bara.

Lördag – då är jag skönt nog ledig medan N jobbar. Jag tänkte träna och sedan vid oklar tid än så länge så ska mina föräldrar lämna av min brorsdotter hem till oss som ska sova över hos oss. Ska bli jätte trevligt!

Söndag – N jobbar men jag är ledig och ska då ta hand om min kära brorsdotter innan hon ska lämnas hos sin mamma under eftermiddagen. Får se om jag hittar på något roligt med henne innan dess och om vi får med hennes pappa eller min svägerska eller någon på det.

Vad ska ni göra under veckan?

veckans_planer_2_51990cc9ddf2b33591688795

22 reaktioner till “Veckans planer

 1. Sv: Jag åkte på flera diskbråck i nacken, antagligen pga av en arbetskada inom vårdyrket ..och massa annat med efter det, så absolut inge mer vårdjobb för mig-alldeles för mycket ”slit” både fysiskt o psykiskt. Skulle aldrig funka.

  Hoppas Du har en bra kväll<3

  Kramar

  Gilla

 2. Sv: ja visst är dom snygga, älskar dom brillorna! Ja hon är så duktig på naglar fina Emelie! Ja då förstår jag vad du jobbar som, men de låter riktigt kul! Väldigt viktigt jobb! Okej, men de blir skönt med fyradagars ledighet igen då ju? ☺️ I helgen är jag äntligen ledig efter två jobbhelger, då blir de dop! Vad härlig vecka! Skönt med promenad med pojkvännen! Hoppas du får en fin start på onsdagen fina du<3

  Gilla

 3. bra planer för veckan tycker ja o bra o göra upp en plan ja är inne i just nu … vi gör detta en annan dag he he ja inte såå bra kanske

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s