Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lagerhouse

korg.jpgfilt.jpg

Nu när det börjar bli varmare och härligare väder är det ju självklart dags för picknick! På Lagerhouse nu har jag sätt att de har en underbar och fin picknick korg och flera picknick filtar. Jag känner mig verkligen taggad på att ta mig ut och äta en lunch eller middag ute på ängen hos oss och bara njuta utav våren och sommaren som är på intåg!

12 reaktioner till “Dags för picknick

  1. Ja det var rätt jobbigt, men nu är det äntligen över 😀
    ååh vad mysigt med picknick. Ska ha massa picknickar denna sommar då jag tänker spendera den i Sveirge!:D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s