dörr.jpg

Det är så himla typiskt! Min kille började väldans tidigt idag och tyvärr råkade han väl bli tankspridd eller stressad på morgonen för att han har nämligen lyckats låsa in mig! Jag har skönt nog ingen panik känsla, jag är mest full i skratt och oerhört tacksam för att min mamma jobbar relativt i närheten utav där jag bor så att hon kan hjälpa mig under sin rast!

19 reaktioner till “Typiskt

  1. Men ojdå haha, så tokigt 🙂 SV: ja vi hade det hur bra som helst verkligen 😀 så glad för resan!! eller hur, det är bäst att gå 🙂 tack snälla du ❤

    Gilla

  2. Haha men va? Fattade inte riktigt 😮 Det är väl bara att lösa upp ytterdörren? Ni har väl säkert varsin nyckel? Eller har jag bara missuppfattat? 😀

    Gilla

  3. Oj då hahah så de kan gå 🙂 Hoppas att de löste sig 🙂 sv; Ja eller hur? 🙂 Qlaira är de bästa jag någonsin testat så lär fortsätta med de 🙂 Jadu, får pollenallegi varje jävla vår fyyyy fan, fett irriterande. Måste nog ta en tablett för ögonen irriterar 😦 Ja fan, pollen är hemsk varje år, och de är värre i år än typ tidigare år fast de är värre år efter år, efter ååååår xD Hahaha!! Hur mår du? Vad gör du idag? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s