Igår skrev jag ju i vardagsinlägget att efter jobbet tog jag mig till vårdcentralen för att kolla upp ögat en extra gång. Jag fick hjälp utav en läkare hjälpte mig få ut lite ögondroppar mot allergi, men vi båda var rätt osäkra på om det var det. Men vad annars kunde det vara? Jag har känt att det har blivit bättre sen i onsdags då jag började med ögondropparna MEN inte helt bra. Ögat var fortfarande rött och efter en vecka med rött öga plus att jag testat med ögondroppar med histaminer i så tänkte jag att nu måste jag ta mig iväg till en vårdcentral.

Det visades sig att jag visar negativt på typ alla allergier, men just husdammskvalster är jag väldigt starkt allergisk mot. Jag har då aldrig tvättat mina sängkläder eller filtar i 60° och det har aldrig behövts fören nu då. Jag åkte till Sälen som många utav er vet för några veckor sedan och då använde jag deras täcke och låg på en madrass som ständigt finns där (fast med egna sängkläder dock) och då måste jag ha reagerat väldigt kraftigt. Och det har självklart följt med tillbaka till Stockholm då jag är känslig för tillfället och har i stort behov utav att rensa ut allt för att kunna bli helt återställd igen. Tröttsamt, men skönt att nog veta vad som hänt med ögat.

Så jag fick tabletter utskrivet, allergi tabletter, som då ska göra större effekt tillsammans med livostin ögondropparna. Så jag ska använda båda två ett tag och hoppas inom kort att det blir bättre. På måndag ska jag tvätta och då ska jag se till att tvätta alla sängkläder i 60° och hoppas då på att få bli av med den här reaktionen ifrån min allergi.livostintabletter

3 reaktioner till “Vårdcentral besöket

  1. Va skönt att ni kom fram till vad de berodde på! Hoppas medicinerna funkar och att du blir helt återställd! 🙂 Sv: Ja men precis de är ju jätte viktigt! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s