tacksamhet

Tre saker jag är tacksam för.
1. Jag är otroligt tacksam för min familj. Jag är så glad att jag har mina föräldrars stöd och alltid kan ringa dem om det är något, en bror som stöttar på sitt sätt och en underbar pojkvän som alltid finns vid min sida. Jag är även tacksam för min fina släkt!
2. Jag är även tacksam över att vi fått vår underbara lägenhet för ungefär ett år sedan. Att vi lyckades få en lägenhet med hjälp utav min kära pojkväns pappa är ett under som jag bara måste vara tacksam för!
3. Jag är även tacksam över att jag är född och uppvuxen i Sverige. Det är bra vård, finns bra möjligheter för skola och jag bara älskar mitt land!

2 saker jag är nöjd över idag.
1. Att jag får arbeta till 12:00 idag. Arbetar man ett dagpass är man ALLTID tvungen att arbeta till 15:00, men jag och bemanningsansvariga kom överens om i fredags att jag kunde gå hem vid 12:00. Vilket är underbart!
2. Jag är tacksam över att min kära pojkvän är ledig och att vi tillsammans efter 12:00 kan vara tillsammans och njuta av varandras sällskap.

En sak jag ser fram emot inför morgondagen?
1. Både jag och min älskade sambo är lediga imorgon och hoppas antingen på en vilar dag tillsammans eller en dag där vi hittar på något roligt!20180318_103651

4 reaktioner till “Tacksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s