Hejhej. Idag steg jag upp tidigt efter ett kvällspass vilket var oerhört tufft men fungerade. Jag har dock inte känt mig någon vidare bra idag, men återkommer om detta. Jobbade 7-12:00 idag vilket var rena rama lyxen och efter jobbet mötte jag upp Niclas som var ledig idag & åt kinabuffe. Så gott! Vid 13:30 var vi vid vårdcentralen för mitt öga & fått utskrivet tabletter men tänkte att jag skulle skriva ett enskillt inlägg om det imorgon. Annars har vi tagit det lugnt, tittat på film och det som gått på teve, spelat lite monopol & ätit lax till middag. Nu blir det mer film tittande, tv tittande och mys i soffan då jag känner feber vibbar men ingen feber. Segt. Hoppas ni fått en bra start på veckan!20180409_103149.jpg20180409_083224.jpg

2 reaktioner till “9 april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s