Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns.

20180323_17122220180323_17123820180323_17124520180323_17122520180323_17125820180323_171302

Det är många som länge velat se hur jag och min sambo bor. Här kommer då första delen upp där ni kan se hur fint vårt vardagsrum är. Helt klart är det inte då vi ovanför soffan gärna vill få upp tavlor och så småningom byta ut skrivbordet och tevemöbeln – men annars är vi nöjda!

För en månad sedan ungefär köpte vi en lampa ifrån IKEA som ni kan se här ovanför och vi är så sjukt nöjda. Stor och spacead, precis som jag älskar det! Och soffan är köpt ifrån Mio och stor och rymlig och underbar att sova på som ofta händer. Kuddarna är köpta ifrån Åhléns och jag älskar både den gråa och den rosa. Passar så bra in på vår gråa soffa!

Teve möbeln är också köpt ifrån IKEA och är också väldigt fin och passar bra hos oss då vi behöver ha utrymmen att kunna förvara våra saker. Vi har en varsin vitrinskåpsdel, bokhylla och även dolda skåp med en massa spel och annat smått och gott. Det som är dåligt med möbeln är att ifall att vi vill ha en större teve går det inte, så då måste vi köpa en ny möbel. Men det är inte än på ett tag!

Skrivbordet är taget hemifrån oss som vi hade i vårt rum hos mamma och pappa innan vi flyttade hemifrån. Är inte jätte nöjd över den och inte är killen min det heller, men den får vara tills vi faller för en annan bättre och mer anpassad till lägenheten. Och i hörnet där pallarna för tillfället står på (som förövrigt är till för om gäster kommer hem till oss) är ett rätt stort och rymligt hörn där vi haft bland annat påskrisen två gånger i rad, julgranen och annat smått och gått. Vi har även små planer på att ta och skaffa en stor palm eller liknande som vi kan ha vackert prytt. Men det får tiden utvisa!

17 reaktioner till “Vardagsrummet

  1. Jättefint 😀 Soffan ser så härlig ut och den lampan har vi också kikat på =) SV: ja det var underbart verkligen 😀 tyckte du det var rätt som åkte? Det tyckte inte jag :/ hehe. Hoppas du får en bra söndag!

    Gilla

  2. SV: ja men verkligen 🙂 ja vi gjorde samma när vi köpte våran soffa. Stod och valde mellan den lilla (som egentligen inte var så liten, men mindre än den stora haha) och en större, och så tog vi den större 🙂 skönt när man har gäster =) Jo jag håller med, men det är ett bra startfält i år faktiskt 😀 Å tack min söndag har varit fin ❤ hoppas din också var det, trots jobb =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s