Vilken dag idag! Fick sovmorgon till 8:00, suttit i soffan och myst framför Troja serien. Även tillagat pannkakor till lunch & till middag innan jag vid 13:00 tiden drog mig iväg till jobbet. Det har varit rätt varmt ute & rätt skönt. Annars har jag arbetat ett kvällspass vilket har gått bra. Riktigt bra grupp idag som arbetat med bra team. Efter arbetet hämtade min kära far upp mig och skjutsas hem mig till mig. Härligt! Nu sitter jag tillsammans med min älskling i soffan & myser framför en massa hemmet bilder på lägenheter.20180408_11525420180408_135310.jpg

6 reaktioner till “8 april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s