Hallå hallå. Arbetat ett dagpass idag – tredje lördagen i rad. Känns trist att jämt behöva jobba lördagarna, men efter idag är det sista helgen på länge så det är skönt att veta! Aja, annars har det väl gått bra på jobbet. Stundtals då det känts jobbigt, men helt okej. Mina underbara föräldrar hämtade upp mig efter arbetet och satte mig direkt i soffan, latade mig efter en dag på jobbet och börjat titta på en ny serie som heter Troja. Helt okej hittills! Blivit lax, potatis och romsås till middag och nu blir det att se på postkodsmiljonären och en ska bort och äta melon, päron och äpple. Mums!30221324_10212303411525200_8078377933774782464_n

8 reaktioner till “7 april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s