20180311_115007.jpg

Vad är det bästa med ett förhållande? Vad är det som gör ett förhållande så himla bra?

Det är många som fortfarande klurar och även jag kämpar dagligen för att vårt förhållande ska vara sunt och bra. För det mesta är det inte mycket kämpande, då både jag och min älskling älskar att hitta på saker och ting, vi stöttar varandra, vi hjälper varandra, vi lyssnar på varandra, vill göra samma saker, se samma saker och försöker alltid se till att den andra är nöjd.

Det är vad som gör ett förhållande så himla bra & det är vad som gör vårt förhållande bra tycker jag. Det betyder så mycket att han sätter sig ned för min skull och svarar på en boyfriend tag, inget som jag ska publicera, utan för min skull som jag kan se tillbaka på och älska att få läsa om och om igen. Precis som med alla hjärtans dag korten eller födelsedagskortet. Så underbart att ta upp dem och läsa hur mycket man betyder för sin andra hälft.

Jag hoppas alla har funnit eller inom kort kommer finna sin andra hälft. Det betyder så mycket, all stress rinner lätt av då jag lägger mig i hans famn eller får prata om min hektiska dag vilket händer ofta. Det önskar jag att alla kan få känna!

11 reaktioner till “4 år och 4 månader

 1. Så fina ni är! Sv: Tack för din kommentar! Usch då de där med ångest vet jag typ min vardag. Har fortfarande inte lärt mig att jag inte kommer dö. Kram!

  Gilla

 2. Så fint skrivit 🙂 Jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo ihop med någon. Vill ha min frihet att kunna göra vad jag vill när jag vill 🙂 Har en karl som jag träffar då och då och det passar mig alldeles utmärkt 🙂

  Gilla

 3. Det börjar bli ganska lång tid ni har varit tillsammans nu, du och N!
  Hoppas det håller måånga år till!

  Jag och J var ju tillsammans i 5,5 år, det är också ganska lång tid, men vi växte ifrån varandra, tråkigt men sant, but that’s life och vi skiljdes ju ändå som vänner och det var det viktigaste för oss. Så just nu är det väl ganska dött på kärleksfronten, men jag sörjer inte, trivs med att bo själv och allt det där i nuläget, även om det så klart känns tomt ibland…

  SV: Jasså, var i sälen var ni då?
  Jag bara äälskar att åka skidor och nu kan du läsa mer om veckan i fjällen också 🙂

  Nu börjar det ju äntligen bli lite vår och värme i luften, vi har bästa tiden på hela året framför oss, så det kan väl knappt vara annat än bra just nu 🙂

  Hoppas att du också mår bra nu!
  Hur är det med ryggen och allt det där?

  Ta hand om dig!

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s